Themadag Stress en Burn-out

Als aanvulling op de workshopreeks Van Stress en Burn-out naar Veerkracht geef ik ook enkele themadagen rondom de thema’s van groeien in veerkracht en het omzetten van spanning, stress en burn-out naar meer veerkracht. Het is tijd om bewuster te leven. Deze themadagen zijn groepsessies, kleine groepen van maximaal 8 personen.

Elke themadag gaan we op stap in de natuur, doorlopen we de verschillende seizoenen, doen oefeningen in de natuur en nemen ook tijd om rustig tot jezelf te komen. Je wordt uitgenodigd om ervaringen, gevoelens en successen te delen met elkaar. Zo ontstaat er een positieve dynamiek in de groep.

Deze themadagen gaan door in de natuur, zijn toegankelijk voor iedereen, ook als je de workshopreeks niet hebt gevolgd.

Praktische info

Data: start najaar 2022 .

Locatie: nog te bepalen.

Wat breng je mee? Gezien de workshop buiten doorgaat in de natuur, is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Zorg dus voor aangepaste kledij, afhankelijk van het seizoen. Let op, we staan vaak langere tijd stil op 1 plaats. Zorg voor aangepaste schoenen, wandelschoenen worden aangeraden. Zorg voor je eigen drank en een versnapering. We zijn niet altijd in de buurt van een toilet.

Investering: € 100.

Inschrijven: via het contactformulier.