Trek je stoute schoenen aan en zet jouw volgende stap!

Schoenen aan? Veters vast? Klaar?

Vraag hier je gratis intake aan

Loopbaanbegeleiding

Weer “fluitend” naar je werk gaan

Weer “fluitend” naar je werk gaan. Herontdek de fijne aspecten van je huidige job of neem een stap in de richting van een nieuwe uitdaging! Creëer je eigen pad!


Tijd voor jouw volgende stap?

Coach Peter Massy Je voelt je niet meer 100% in je huidige job of je hebt gewoon zin om eens na te denken over een volgende stap in je beroepsleven. Je verliest vandaag energie en “goesting” in je werk en dat laat zich ook voelen buiten het werk. Je relaties op het werk verzuren of je kan het steeds moeilijker opbrengen om ’s morgens uit je bed te komen voor het werk?
Allemaal redenen om eens onder begeleiding van een professioneel coach te kijken naar de mogelijkheden. Wat zijn jouw talenten en hoe kan jij die het best inzetten. Iedereen heeft recht op fijn werk, ook jij.

Loopbaancheques

Geniet tot 7+1 uur coaching met de loopbaancheques


Via de loopbaan cheques van de VDAB, kan je met een eigen inbreng van € 80,- genieten van 7 uur coaching en een uur nazorg (8 uur in totaal dus). Alle werknemers en zelfstandigen hebben recht op 2 cheques elke zes jaar. Tijdens een gratis intake of Feel & Taste infosessie worden alle details uitgelegd. De Feel & Taste sessies worden regelmatig georganiseerd (zie onderaan). Tijdens een gratis intake of deze Feel & Taste sessies leg ik uit wat coaching is en hoe een loopbaanbegeleiding verloopt. We bespreken wat je kan verwachten. Verder worden ook alle praktische zaken toegelicht.

Gratis intake

Zin in een persoonlijke toelichting. Kies dan voor een gratis intake.
De intake is gratis en vrijblijvend, schrijf je in via de knop hieronder of bel me voor een afspraak. Een intake duurt ongeveer 45 min.


  

Klik hier

Feel & Taste

Kom naar één van de infosessies loopbaan coaching in de natuur op:
- nog te plannen

Schrijf je hier in

In samenwerking met


NextStep coaching

Voor de loopbaan begeleiding werk ik samen met NextStep coaching. Vind je Zoersel een beetje te ver uit de richting, kijk dan op de website van NextStep Coaching of Loopbaangeluk. Met meer dan 60 coaches verspreid over Vlaanderen en Brussel geven we loopbaan begeleiding. Looopbaangeluk voor iedereen is onze doelstelling. Ook behoefte aan meer loopbaangeluk?

Naast de begeleiding geven we ook workshops en trainingen (in de natuur, online of life) om te helpen met specifieke zaken. Je kan ook met opleidingscheques van de VDAB terecht.Loopbaanbegeleiding is coaching. Enkele belangrijke zaken over coaching kun je hier lezen.

Zin in een persoonlijke toelichting? Kies dan voor een gratis intake.

Vraag hier je gratis intake aan