Trek je stoute schoenen aan en zet jouw volgende stap!

Schoenen aan? Veters vast? Klaar?

Vraag hier je gratis intake aan

Loopbaanbegeleiding

Weer "fluitend" naar je werk gaan

Weer “fluitend” naar je werk gaan. Herontdek de fijne aspecten van je huidige job of neem een stap in de richting van een nieuwe uitdaging! Creëer je eigen pad!


Tijd voor jouw volgende stap?

Coach Peter Massy Je voelt je niet meer 100% in je huidige job of je hebt gewoon zin om eens na te denken over een volgende stap in je beroepsleven. Je verliest vandaag energie en “goesting” in je werk en dat laat zich ook voelen buiten het werk. Je relaties op het werk verzuren of je kan het steeds moeilijker opbrengen om ’s morgens uit je bed te komen voor het werk?
Allemaal redenen om eens onder begeleiding van een professioneel coach te kijken naar de mogelijkheden. Wat zijn jouw talenten en hoe kan jij die het best inzetten. Iedereen heeft recht op fijn werk, ook jij.

Loopbaancheques

Geniet tot 7+1 uur coaching met de loopbaancheques


Via de loopbaan cheques van de VDAB, kan je met een eigen inbreng van € 80,- genieten van 7 uur coaching en een uur nazorg (8 uur in totaal dus). Alle werknemers en zelfstandigen hebben recht op 2 cheques elke zes jaar.
Voor de VDAB loopbaancheque werk ik samen met het gemandateerd loopbaancentrum NextStep coaching.

Tijdens een gratis intake leg ik uit wat coaching is en hoe een loopbaanbegeleiding verloopt. We bespreken wat je kan verwachten. Verder worden ook alle praktische zaken toegelicht.

Image Image

Gratis intake

Zin in een persoonlijke toelichting. Kies dan voor een gratis intake. De intake is gratis en vrijblijvend, schrijf je in via de knop hieronder of bel me voor een afspraak. Een intake duurt ongeveer 45 min.
  

Klik hier

In samenwerking met


NextStep coaching

NextStep coaching is een gemandateerd loopbaancentrum, erkend door de VDAB. Het centrum heeft naast mij meer dan 60 coaches onder zijn vleugels. Dus vind je Zoersel een beetje te ver uit de richting, kijk dan zeker op de website van NextStep Coaching of Loopbaangeluk, en daar vind je zeker een toffe collega van mij die jou verder kan helpen.

Loopbaangeluk voor iedereen is onze doelstelling, ook voor jou.

Naast de begeleiding geven we ook workshops en trainingen (in de natuur, online of life) om te helpen met specifieke onderwerpen als; leiderschap, communictaie, coahcende vaardigheden,....
Je kan bij ons ook terecht met opleidingscheques van de VDAB.Loopbaanbegeleiding is coaching. Enkele belangrijke zaken over coaching kun je hier lezen.

Zin in een persoonlijke toelichting? Kies dan voor een gratis intake.

Vraag hier je gratis intake aan