Trek je stoute schoenen aan en zet jouw volgende stap!

Schoenen aan? Veters vast? Klaar?

Vraag hier je gratis intake aan

Loopbaanbegeleiding

Weer “fluitend” naar je werk gaan

Weer “fluitend” naar je werk gaan. Herontdek de fijne aspecten van je huidige job of neem een stap in de richting van een nieuwe uitdaging! Creëer je eigen pad!


Tijd voor jouw volgende stap?

Coach Peter Massy Je voelt je niet meer 100% in je huidige job of je hebt gewoon zin om eens na te denken over een volgende stap in je beroepsleven. Je verliest vandaag energie en “goesting” in je werk en dat laat zich ook voelen buiten het werk. Je relaties op het werk verzuren of je kan het steeds moeilijker opbrengen om ’s morgens uit je bed te komen voor het werk?
Allemaal redenen om eens onder begeleiding van een professioneel coach te kijken naar de mogelijkheden. Wat zijn jouw talenten en hoe kan jij die het best inzetten. Iedereen heeft recht op fijn werk, ook jij.

Loopbaancheques

Geniet tot 8 uur coaching met de loopbaancheques


Via de loopbaan cheques van de VDAB, kan je met een eigen inbreng van € 40,- genieten van 4 uur coaching per cheque. Alle werknemers en zelfstandigen hebben recht op 2 cheques, dus 8 uur coaching in totaal. Tijdens een gratis intake of Feel & Taste infosessie worden alle details uitgelegd. De Feel & Taste sessies worden regelmatig georganiseerd (zie onderaan). Tijdens deze Feel & Taste sessies leg ik uit wat coaching is en hoe een loopbaanbegeleiding verloopt. We doen enkele kleine oefeningen om een gevoel te geven wat je kan verwachten. Verder worden ook alle praktische zaken toegelicht.

Gratis intake

Zin in een persoonlijke toelichting. Kies dan voor een gratis intake.


  

Klik hier

Feel & Taste

Kom naar één van de infosessies loopbaan coaching op:
- dinsdag 14 november
- dinsdag 12 december
- donderdag 18 januari (in gemeentehuis Zoersel)

Schrijf je hier in

In samenwerking met


NextStep coaching

Voor de loopbaan begeleiding werk ik samen met NextStep coaching. Vind je Zoersel een beetje te ver uit de richting, kijk dan op de website van NextStep Coaching. Met meer dan 20 coaches verspreid over Vlaanderen geven we loopbaan begeleiding.

NextStep workshops

Naast de begeleiding geven we via NextStep coaching workshops om mensen te helpen met specifieke zaken. Mensen die de loopbaan begeleiding bij ons doen, krijgen een stevige korting op de inschrijvingsprijs van deze workshops. Ook met opleidingscheques van de VDAB kan je terecht voor deze workshops.


NextStep coaching


NextStep coaching

Loopbaanbegeleiding is coaching. Enkele belangrijke zaken over coaching kun je hier lezen.

Zin in een persoonlijke toelichting? Kies dan voor een gratis intake.

Vraag hier je gratis intake aan