Alleen ga je sneller, samen ga je verder

Zin om samen op pad te gaan?

Deel je gegevens en ik neem contact op met jou

Over coaching

Coach Peter Massy

Sta stil en beslis in welke richting je de volgende stap zet op jouw pad!

Neem je in deze jachtige tijden nog eens de tijd om stil te staan. Om eens na te denken, van gedachten te wisselen over wat je drijft, wat je talenten zijn en wat je daarmee zou willen doen. Coaching is een zeer mooie manier om even stil te staan, voor je weer een volgende stap neemt. Coaching is een cadeau aan jezelf!


In contact zijn

Coachen werkt alleen als we echt contact kunnen maken. Daarvoor zijn een rustige omgeving en tijd nodig. Daarom werk ik het liefst vanuit mijn coaching ruimte. Voldoende tijd uittrekken om stil te staan is noodzakelijk, daarom werk ik steeds met sessies van 2 uur. Gedurende die 2 uur heb ik dan alle aandacht voor jou en je vraag en hebben we de tijd om op een mooie manier af te ronden.

Neem contact op

Neem even de tijd, investeer in jezelf en maak een afspraak. Schrijf je in voor een gratis verkennend gesprek.

Klik hier

Strikt vertrouwelijk

Coachen is een relatieberoep. Wij praten met z’n tweeën over jouw vraag en de zaken die je nauw aan het hart liggen. Het spreekt dan ook vanzelf dat alles wat we bespreken tijdens de sessies strikt vertrouwelijk is. Buiten het respect voor jou en je vraag, houd ik mij aan de gedragsregels van de internationale coaching federatie (ICF).
International Coach Federation

Geen tovermiddel

Met coaching kan je veel bereiken. Hoeveel je bereikt hangt voornamelijk af van wat je doet met wat tijdens de coaching sessies wordt besproken. Maar coaching is geen tovermiddel! Het is een prachtige manier om jou een breder beeld te geven rondom je vraag. Soms duurt het ook een tijdje vooraleer effecten zichtbaar worden. In een coaching kan ik ook enkel jou coachen en jouw rol in de relatie met anderen.
Coaching is geen therapie. Coaching werkt alleen als je daar zelf voor kiest en je in staat bent actie te nemen. Soms is therapie meer op zijn plaats. Ik zal dat dan ook aankaarten als dat het geval zou zijn.

Als je iets nieuws wil doen in je leven zal je iets moeten doen wat je nog nooit hebt gedaan.J.D. Houston

Nog nooit naar een coach geweest? Klaar voor iets nieuws? Doe iets wat je nog niet hebt gedaan.

Vraag een gratis verkennend gesprek aan