Mens, echtgenoot, vader, coach, vrijwilliger

...op weg op mijn pad

Wie ben ik?

Mijn naam is Peter Massy

Coach Peter Massy Mijn naam is Peter en ik ben al meer dan 25 jaar getrouwd. Ik ben tweemaal vader geworden van een prachtige dochter en ondertussen ook Boompa van een kleinzoon.

Vanuit mijn passie om mensen te helpen en te inspireren heb ik gekozen om coach te worden. Coachen is voor mij een manier om mensen te helpen bij het herontdekken van hun eigen potentieel, talenten, dromen en verlangens. Het is inzicht verschaffen om belemmeringen te overwinnen en te inspireren tot het nemen van de volgende stap. Mensen inspireren hun eigen pad te vormen, gewapend met de nodige stevige schoenen en een rugzak vol bagage om die stap te zetten.


Coachen vanuit jouw unieke vraag

Ik coach vanuit jouw unieke vraag, wat die ook is. Ik behandel elke vraag met respect en zonder oordeel en sta open voor alle denkpistes en overwegingen van jou. Ik werk ook graag met een vleugje humor . Vertrouwen en respect zijn twee belangrijke waarden voor mij.

Ik heb ondervonden dat ik in het coachen mijn talenten (verbinding maken, helpen en humor) kan inzetten om het verschil te maken. Ik geniet ervan om mensen te helpen bij hun volgende stap. Voor mij is dat mensen blij en gelukkig maken. En het mooie is dat ik daar ook blij en gelukkig van word.


De Natuur als inspiratiebron

De natuur is mijn bron van inspiratie , een prachtige spiegel en een krachtig hulpmiddel. Ik zet die natuur dan ook graag in om jou te helpen. We gaan buiten of gebruiken de natuur binnen. Ik ben als natuurcoach verbonden met de vzw Open Huis Natuurcoaching en draag hun kwaliteitslabel. Coachen: werken met de natuur van ieder mens en de natuur om ons heen.

Niet enkel woorden, maar ook daden. Dat geldt uiteraard voor het coachen, maar ook voor de natuur. Via Natuurpunt zorg ik ervoor dat er voor elke nieuwe klant een boompje wordt geplant ergens in Vlaanderen. Zo levert jouw coaching ook meer bos op in Vlaanderen.

Image Image

Coaching is een stukje naast elkaar wandelen.
Klaar voor een "wandeling" in je/de Natuur?

Klik hier voor een gratis kennismakingsgesprek